Ruilen, Retourneren & Garantie

 

1 maand bedenk termijn

Mocht je niet tevreden zijn met een artikel, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst aangeven dat je wil herroepen. Hierna heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Retourneren of ruilen is gratis bij een bestelling vanaf 25 €Met uitzondering van artikelen met een verkoopprijs van minder dan €30,00 en koffers/trolleys.

 

Voorwaarden ruilen of retourneren:

 • originele staat
 • voorzien van originele labels en etiketten
 • in originele verpakking (Dit is de doorzichtige hoes met barcode !) 

Als een product volledig ontdaan is van alle labels en dergelijke behouden wij ons het recht om een percentage van 15% van het bedrag in te houden op de terug te storten bedragen. Als het artikel gedragen of gebruikt is, dan is het niet meer in originele staat en kunnen wij je retour niet meer accepteren.

 

Stappenplan voor ruilen & retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u zich bedenken en het artikel eenvoudig en gratis ruilen of retourneren.

 

Hoe ruil of retourneer ik een artikel?

 • Via deze link kunt u het retourformulier downloaden.
 • Stop het artikel in de originele verpakking samen met het retourformulier in de doos.
 • Meld je bestelling retour via de volgende link: Aanmelden voor Retour
 • Vul het email adres en het ordernummer (beginnend met ORD) in, waarmee de bestelling is geplaatst.
 • Print het retourlabel en de pakbon en stop deze bij je retour zending.
 • Breng je pakket naar het gekozen DHL pakketpunt en geef aan dat je een pakket wilt retourneren naar Dakine-Online.
 • Zodra wij je retour zending verwerkt hebben, ontvang je daarvan een bevestiging via email. Het aankoopbedrag wordt z.s.m. doch binnen 14 dagen terug gestort op het rekeningnummer waarmee de aankoop is gemaakt.

Is het vervangende artikel goedkoper? Dan ontvangt u het verschil binnen 1-3 werkdagen op uw rekening terug. Is het vervangende artikel duurder? Dan ontvangt u van ons een e-mail met betaalinstructies.  

 

Garantie

Wanneer u bij Dakine-online wat bestelt, mag u ervan uitgaan dat het een kwalitatief goed product is. Op ieder product geldt wettelijke garantie van 2 jaar op fabricage fouten (niet op slijtage!), wat inhoudt dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast heeft u bij veel producten recht op fabrieksgarantie, dit is een aanvullende garantie op de wettelijke garantie. 

Gaat een door u besteld product defect binnen de garantietermijn? Neem dan contact met onze klantenservice op.  Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we u een gelijkwaardig product aan of ontvangt u uw geld terug.

Neem voor garantie aanvragen contact met ons op via e-mail: klantenservice@dakine-online.nl

Wilt u in deze email de volgende gegevens vermelden:

 • Uw naam 
 • Uw adresgegevens
 • Uw telefoonnummer
 • Uw ordernummer
 • Korte beschrijving van het probleem
 • Indien mogelijk voorzien van foto's

 

Gevolgen van de herroeping.

Indien je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten niet later dan 17 werkdagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw besluit de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de eigenlijke transactie hebt verricht, in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

De goederen dienen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. 

Mocht je vragen hebben over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ Voor 23:30 besteld = morgen in huis!* ✔ Gratis verzending in NL en BE va. €25 ✔ Gratis ruilen en retour va. 30 euro ✔ Niet goed = Geld terug Verbergen