RETOURNEREN EN OMRUILEN

Gratis** retour of gratis** omruilen!

Retourneren en omruilen is bij DAKINE-ONLINE is meestal kosteloos. Hiervoor geven we GRATIS** de mogelijkheid om gebruik te maken van de retour procedure.(** Met uitzondering van artikelen met een verkoopprijs van minder dan €30,00 en koffers ( Trolley's ) Het artikel welke retour gestuurd wordt moet voorzien zijn van een retour formulier, de originele plastic verpakking incl. correcte barcode en de barcode labels die aan het product zitten en uiteraard moet het artikel ongebruikt zijn. 

Niet tevreden over je aankoop? Binnen 30 dagen gratis retourneren mogelijk.
Ben je niet 100% tevreden met het gekochte artikel, dan kan je het product zonder problemen binnen 30 dagen GRATIS** aan ons retourneren. (** Met uitzondering van artikelen met een verkoopprijs van minder dan €30,00 en koffers ( Trolley's ). Vul hiervoor het speciale Dakine retourformulier  in, voeg dat bij het te retourneren product. Het product dient degelijk verpakt verstuurd te worden en moet voorzien zijn van de originele labels. Wij begrijpen dat je het artikel goed hebt willen bekijken, maar haal het met beleid uit de verpakking en zorg dat alle labels eraan blijven zitten. Zo hebben we er nog wat aan wanneer je het terugstuurt. Als een product volledig ontdaan is van alle labels en dergelijke behouden wij ons het recht om een percentage van 15% van het bedrag in te houden op de terug te storten bedragen. Nogmaals: Zorg ervoor dat product in nieuwstaat verkeert wanneer je het terugstuurt. Zorg er voor dat het product (voorzien van alle labels) en de originele verpakking onbeschadigd zijn. Natuurlijk mogen er geen gebruikssporen op het artikel zitten! 


Stuur je pakket gratis** retour. (** Met uitzondering van artikelen met een verkoopprijs van minder dan €30,00 en koffers/Split Rollers ).

Retour stappen Dakine-online.nl

  1. Klik hier voor het retourformulier. 
  2. Meld je bestelling retour via de volgende link: Aanmelden voor Retour
  3. Vul het e-mail adres in waarmee de bestelling is geplaatst en het ordernummer beginnend met ORD….. ( deze vind je op de pakbon en in de bevestiging mail )
  4. Print het retourlabel en de pakbon en stop deze bij je retour zending.
  5. Zorg ervoor dat de producten in de originele verpakking (met originele productkaartjes) teruggestuurd worden .
  6. Breng je pakket naar het gekozen DHL pakketpunt en geef aan dat je een pakket wilt retourneren naar Dakine-online.
  7. Zodra wij je retour zending verwerkt hebben, ontvang je daarvan een bevestiging via email. Het aankoopbedrag wordt z.s.m. doch binnen 14 dagen terug gestort op het rekeningnummer waarmee de aankoop is gedaan.


HOU ER REKENING MEE DAT HET EEN AANTAL DAGEN DUURT VOORDAT WIJ JE RETOUR ONTVANGEN EN IN BEHANDELING NEMEN.

Herroepingsrecht

Bij DAKINE-ONLINE heb je het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, de bestelling van de vervoerder fysiek in ontvangst hebt genomen.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen zal je ons via een verklaring (Schriftelijk, post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Natuurlijk kan je hiervoor gebruik maken van ons retourformulier die je kan downloaden op onze site.

Om de herroepingstermijn daadwerkelijk na te leven is het voldoende om de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Indien je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten niet later dan 17 werkdagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw besluit de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de eigenlijke transactie hebt verricht, in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

De goederen dienen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.